Over 3 weken is de ophokplicht voor youngtimers weer voorbij!

Over 3 weken is de ophokplicht voor youngtimers weer voorbij! Dan is het 1 maart en mogen alle auto’s die nog geen 40 zijn en nu helaas noodgedwongen binnen staan weer de weg op.
Dan barst het seizoen weer in alle hevigheid los. Dan wordt er weer zo veel georganiseerd dat je er keuze stress van kan krijgen. Dat kan je ook zien in onze uitgebreide agenda.
Vaak zijn er in hetzelfde weekend meerdere evenementen en zal je een keuze moeten maken. Ik heb zelf al een aantal zaken in mijn agenda gezet.
Op 24 februari wil ik naar de short rallye op het circuit van Zandvoort en de week daarop naar de laatste endurance race van het winterseizoen.
Beide voorgaande edities waren geweldig. Kijk maar naar de foto’s op https://www.facebook.com/pg/classiccarsandlifestyle/photos/?tab=album&album_id=1399426960182883 en op https://www.facebook.com/pg/classiccarsandlifestyle/photos/?tab=album&album_id=1353237801468466
en naar de video op: https://youtu.be/xbx54kRp1qM 
Je kan op 3 of 4 maart natuurlijk ook naar Antwerpen naar de oldtimerbeurs. Of het weekend daarop naar British Cars and Lifestyle of naar ....kijk in de agenda!

Oude artikelen