Keuzestress

Wanneer je in mijn zeer uitgebreide agenda kijkt zie je dat er dit weekend van alles en nog wat te doen is in Nederland. Wij trekken er graag op uit maar het is wel erg lastig om een keuze te maken. Overal is wat te beleven.



Kijk maar op de site van de NDSM werf of die van circuit Zandvoort of die van Rrrollend. Vorig jaar waren we op het Voorhout in Den Haag bij het Foodfestival. Super gezellig maar we roken wel flink naar de bbq. Dan maar naar het laatste weekend dat Keukenhof open is?



Kan omdat we een lentepas hebben maar met de 402 pas kunnen we ook naar het circuit van Zandvoort. Hoewel er op de zaterdag alleen maar getraind wordt vinden wij dat normaliter perfect, want we gaan om de auto’s te bekijken en te horen en niet zo zeer voor de races.



Maar dit weekend is er in Rotterdam ook het Fotofestival aan de Maas. En als fotografieliefhebbers zijn we daar nog nooit geweest. Ze hebben een zeer veelbelovend programma dus we zullen daar waarschijnlijk heen gaan.



De zondag is al ingevuld. Lekker voor de buis hangen en naar RTL naar de F1 in Barcelona kijken en luisteren naar het geweldige commentaar van Christian Danner die zelf vroeger in een te gekke super vette DTM Alfa 155 met 440 pk geracet heeft. Wellicht is Nico Rosberg er ook weer bij om commentaar te geven. Samen met Florian!

Oude artikelen