Kerstmarkten en Christmasfairs


Het is al bijna Kerstmis. Heerlijk vinden veel mensen dat. Ze halen kerst bomen en kerstversiering in huis en steken kaarsen aan en maken het thuis gezellig. Ook bij ons staan er al twee kleine boompjes. Met lampjes. Dit jaar hebben we gekozen voor kleine kunstboompjes. 

In voorgaande jaren kochten we bij AH altijd twee kleine echte dennenboompjes die na de Kerst op het balkon werden geplaatst. Op een gegeven moment stonden daar 5 of 6 kleine boompjes. Maar plotseling werden ze allemaal bruin. Dus nu is het balkon weer leeg. In de weken voorafgaand aan Kerst kan je ook op heel veel plaatsen naar een gezellige kerstmarkt of Christmasfair. Het team van Classic Cars and Lifestyle mag daar ook graag rondstruinen.
In de agenda van Classic Cars and Lifestyle hebben we een aantal leuke fairs en kerstmarkten voor je opgenomen. Op onze Facebookpagina staat een leuk fotoalbum met foto’s van kerstmarkten en christmasfairs waar we in het verleden zijn geweest. Wil je helemaal in de stemming komen? Zet dan skyradio maar aan. Daar worden al erg veel kerstliedjes gedraaid. Heerlijk om driving home for christmas weer te horen of Mariah Carrey. Om leuke kerstspullen te kopen kan je trouwens ook naar de Bijenkorf.
Wij zijn daar dit jaar ook al twee keer geweest omdat het zo gezellig is. Klik op https://www.facebook.com/pg/classiccarsandlifestyle/photos/?tab=album&album_id=1358286487630264 om de foto’s te bekijken en klik in de menubalk op agenda om onze tips te bekijken.

Oude artikelen