Short rally Zandvoort


Op zaterdag 24 februari werd op het circuit van Zandvoort de short rally verreden. Daar deden allerlei verschillende auto’s aan mee. Ik was er nooit eerder geweest en wist niet wat ik moest verwachten.
Omdat het binnenterrein van het circuit op dat moment verbouwd werd had ik verwacht dat daar een paar proeven zouden zijn. Dat was helaas niet zo. Alle proeven waren op de baan uitgezet. Het was die dag gemeen koud en het waaide ook nog eens flink.
Toch was er naar mijn mening veel publiek aanwezig. Mijn vrouw en ik keken eerst vanaf het duin naast de tribune naar de activiteiten maar we besloten al snel om naar het binnenterrein te gaan. Daar werd onze aandacht getrokken door de deelnemende oldtimers. Er reed onder andere een prachtige enorm snelle groen gekleurde  C Kadett mee.
En twee hele leuke Ford Escorts. Er was ook een zeer leuke Volkswagen Polo te zien. En een Volvo 740 en een zeer stoer ogende Citroën DS. Het evenement was gratis te bezoeken. Alleen het parkeren kostte 10 euro.
De overige foto’s staan op de Facebookpagina bij: https://www.facebook.com/pg/classiccarsandlifestyle/photos/?tab=album&album_id=1448093035316275 en op you tube staat een kort filmpje:https://youtu.be/rXIxc7_ZKXQ


 

Oude artikelen