Keukenhof kleurt erg snel!!

Vrijdag 23 maart waren we voor de eerste keer in Keukenhof maar nog geen 48 uur later ziet het park er totaal anders uit.
Overal is gras te zien in plaats van de donkere plekken die we vrijdag zagen en allerlei perken met planten kleuren vrolijk in het voorjaarszonnetje.
Busladingen tevreden mensen wandelen langs de prachtige voorjaarsbloemen en vereeuwigen ze met hun telefoon of camera. Dit is wat je van Keukenhof verwacht! Wat kan de natuur veel doen!
Net als vorig jaar zijn er ook dit jaar weer een aantal aparte  klassieke auto’s in het mooie lentepark te zien. Twee daarvan staan in het Oranje Nassau Paviljoen en twee andere staan buiten.
Dat zijn een Kever en een Mini. Met dat tweetal komt het waarschijnlijk niet meer goed. Ze zijn half ingegraven en staan vol met leuke gele narcissen. “Hoe kom je op het idee” hoorde ik een passant zeggen?
Wij hebben in het verleden in de omgeving van Keukenhof al een Trabant gespot die ook dienst deed als bloembak. De overige foto’s van de kleurenpracht staan op  https://www.facebook.com/pg/classiccarsandlifestyle/photos/?tab=album&album_id=1472627626196149   en op you tube staat een kort filmpje van de Mini en de Kever: https://youtu.be/u0L2HjoEYdE . Enjoy!
 

Oude artikelen