Automaxx Streetpower was zeer geslaagd!


Toen we op zondag 11 maart naar Zandvoort reden was het gestopt met heftig regenen. In plaats daar van reden we door dikke mist over de N 206 langs Katwijk in de richting van de Zilk.
Op het circuit van Zandvoort aangekomen bleek dat we niet de enigen waren. Voor de ingang van het binnenterrein stond een lange rij wachtende auto’s.
Het team van Classic Cars and Lifestyle was nog nooit bij zo’n evenement geweest en we vonden het geweldig!! Natuurlijk kennen we dit soort auto’s van de Motorshow Essen die in december in Duitsland wordt gehouden maar hier kon je de auto’s horen en ruiken en zien en met de trotse eigenaren praten.
Je kon duidelijk zien dat iedereen onwijs veel tijd en energie in zijn project had gestopt en kosten noch moeite gespaard had. Of dat nu ging om een supersound systeem dat in de kofferbak van de auto was verwerkt of
een enorm opgevoerde, verlaagde, uitgebouwde versie van het originele straatmodel van de auto waar mijn moeder in rond reed met haar hond.
Alles was er te zien. Heel opvallend was het feit dat er veel rechtsgestuurde auto’s waren. Navraag leerde dat dat supersnelle bijzondere luxe modellen uit Japan waren die nooit in Nederland geleverd waren.
Een andere opvallende zaak was het feit dat er veel oude auto’s deel namen. Hier bleek het te komen doordat de oudere modellen vaak lichter waren waardoor ze met een opgevoerde motor nog sneller waren.
Op de Facebookpagina staat een album met ruim 200 foto’s. Klik op: https://www.facebook.com/pg/classiccarsandlifestyle/photos/?tab=album&album_id=1458642487594663  om ze te bekijken.
Ik heb ook een leuke video gemaakt die kan je zien op:https://youtu.be/LxUCCH3FkTI
 

Oude artikelen