Kasteel de Haar



Rozen bij Kasteel de Haar


Kasteel de Haar, bij Haarzuilens,  ligt in het midden van allerlei prachtige tuinen. Er zijn onder andere rozentuinen en landschapstuinen a la Zocher.
De meeste mensen zijn de eerste keer dat ze kasteel de Haar bij Haarzuilens zien totaal overdonderd. Het kasteel is reusachtig groot en lijkt erg oud. Maar niets is minder waar. Het kasteel is gebouwd onder regie van architect Pierre Cuypers aan het einde van de 19e eeuw. Het pittoreske dorpje Haarzuilens ligt in de buurt van Harmelen.
Het team van Classic Cars and Lifestyle komt regelmatig bij het kasteel omdat we er graag fotograferen. De laatste keer konden we ook in het kasteel foto’s en filmpjes maken en dat was absoluut genieten. De vaste lezers weten dat de editor van Classic Cars and Lifestyle dol is op koken.
Ik stap iedere dag met plezier de keuken in om daar aan de slag te gaan met verse producten en ingrediënten. Ik mag ook graag een kijkje nemen in andere keukens. Het zal daarom ook niemand verbazen dat ik met veel plezier een kijkje in de keuken van Kasteel de Haar heb genomen.
Daar werd nog gekookt op een kolenfornuis uit 1895 en men gebruikte er prachtige koperen pannen. Onze andere foto’s kan je zien op facebook op https://www.facebook.com/pg/classiccarsandlifestyle/photos/?tab=album&album_id=1264225147036399 en onze korte video staat hier onder: 



Alle bezoekersinformatie kan je vinden op https://www.kasteeldehaar.nl/

Oude artikelen