DTM Zandvoort



Opbouw DTM  Zandvoort in volle gang



Van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 20 augustus wordt de DTM verreden op het circuit van Zandvoort. Het is een geweldig evenement waar ik in het verleden ook meerdere malen ben geweest. 
Je herkent het circuit van Zandvoort dan niet meer terug. Het hele binnenterrein staat dan vol met uitermate luxe hospitallityruimtes en op een hoop plaatsen zijn grote tribunes gebouwd. 
Je zal begrijpen dat de opbouw van een dergelijk evenement de nodige tijd kost. Toen ik op vrijdag 11 augustus op het circuit was werd er al hard gewerkt. Het was  duidelijk dat de opbouw op de vierkante centimeter ging, getuige het uitgerolde meetlint.
Het leuke van een bezoek aan de DTM is het feit dat de kaartjes zeer betaalbaar zijn en dat de meeste kaartjes ook toegang geven tot het Farherlager. En daar wil je als echte fan natuurlijk zijn. De volgende race is op de Nurbürgring van 8 tot en met 10 september.
Daarna wordt er gereden in Spielberg van 22 tot en met 24 september en de finalerace wordt gereden in Hockenheim van 13 tot en met 15 oktober. Klik voor info over tickets op https://www.dtm.com/de/termine-2017
 

Oude artikelen