DTM Zandvoort was geweldig



Puur genieten bij DTM Zandvoort



Sinds 2001 wordt er op het circuit van Zandvoort gestreden om het Deutsche Tourenwagen Meisterschaft. Mijn vrouw en ik zijn er in het verleden regelmatig geweest en we besloten in 2017 weer te gaan.
We wisten van vroeger dat het bij de DTM mogelijk is om voor een uitermate schappelijk bedrag aan kaartjes te komen. Je kan kaartjes voor het hele weekend kopen met of zonder toegang tot het Fahrerelager of je kan dagkaarten kopen.
Het is het slimste en het goedkoopste om dat direct op de website van de DTM zelf te doen. Vroeger werden die kaarten per koerier in Nederland afgeleverd. Dit jaar koos ik er voor om ze zelf uit te printen.
Dat scheelde geld en tijd. Ik had besloten dat we net als vroeger op de vrijdag naar het circuit zouden gaan. Dat was in het verleden prima bevallen. Kaartjes kosten dan slechts 10 euro per persoon en zijn inclusief toegang tot het Fahrerlager en alle tribunes.
Op die  vrijdag zouden de DTM wagens pas om 17.00 uur in actie komen. Maar daarvoor was er een zeer uitgebreid programma met vrije trainingen van de overige raceklassen. Daar kwamen we ook voor en we hebben met volle teugen genoten van alles wat we zagen.
Met ruim 600 foto’s en bijna 60 videofragmenten kwamen we thuis. Klik op

om de video te bekijken en klik om de overige foto’s te bekijken op: https://www.facebook.com/pg/classiccarsandlifestyle/photos/?tab=album&album_id=1267879136671000

 

Oude artikelen