Een zomer vol evenementen, shows en feestjes

Autoliefhebbers hebben de komende drie maanden niets te klagen. In de zomerperiode kunnen ze naar allerlei leuke evenementen en shows. Ook zijn er allerlei feestjes op autogebied. Zoals 100 jaar Citroën of 70 jaar Porsche.
In de agenda op de blog kan je alles zien. Eigenlijk is er veel te veel te doen. Want de liefhebbers van de Formule 1 kunnen in diezelfde agenda zien dat er ook nog een groot aantal uiterst spectaculaire races aan komen. Wat ons betreft sluit de periode af met de Voorschotense oldtimerdag die dit jaar op 9 september gehouden wordt.
We zijn daar in het verleden regelmatig geweest en het is een absolute aanrader. Hier is de link naar mijn video van 2017: https://youtu.be/G_INKjH-Bms. Een week eerder kan je naar de historic Grand Prix op het circuit van Zandvoort.
Ook daar zijn we geweest en ook voor dit jaar hebben we al kaartjes gekocht. Hier is de link naar mijn video van 2017: https://youtu.be/O9XnYAPDYxU.
Op 13, 14 en 15 juli wordt op het circuit van Zandvoort de DTM gereden. In onze ogen is dat een absolute aanrader. Kijk maar naar de video: https://youtu.be/KQWD0ts4oJw
De niet autoliefhebbers kunnen ook kiezen uit een keur van uitjes en shows. In de Kunsthal in Rotterdam is een prachtige expositie van Viktor en Rolf te zien.
Lees daar meer over in: https://metdecameraoppad.blogspot.com/2018/06/viktor-en-rolf-in-de-kunsthal-in.html#more. Er worden allerlei markten en braderieën gehouden. Je kan naar de Veteranendag of de finish van de Volvo Ocean Race of naar de Sneek week en in onze uitgebreide agenda zijn nog veel meer ideetjes voor een heerlijk dagje weg te vinden. Kortom het wordt een zomer om je niet te vervelen. Ook wanneer je niet naar het buitenland op vakantie gaat!

Oude artikelen