Foto's nieuwe bewindslieden kabinet Rutte drie



Eerste ministerraad kabinet Rutte drie zit er op


Vrijdag 27 oktober vond de eerste ministerraad van het kersverse kabinet Rutte drie plaats. Daar is lang over onderhandeld. 
We hadden de beëdiging van de nieuwe ploeg de dag daar voor op Paleis Noordeinde gemist, in tegenstelling tot de vorige keer bij Huis ten Bosch in 2012. Toen stonden we aan de achterkant en zagen een hoop collega’s met allerlei soorten trapjes aan komen lopen en fietsen om de perfecte foto te kunnen maken. Hoewel we in 2012 niet vooraan stonden hadden we toen ook leuke foto’s kunnen schieten voor men achter de trapjes verdween. 
Op 26 oktober 2017 was dat dus niet gelukt maar gelukkig was het team van JB’s freelance journalistiek op vrijdag 27 oktober op het juiste moment op het Binnenhof om een aantal van de nieuwe bewindslieden en hun medewerkers te kunnen fotograferen na afloop van de ministerraad. 
De chauffeurs droegen de loodgieterstassen met lijvige dossiers naar de gereedstaande dienstauto’s en het weekend kon beginnen. Niet iedereen ging met de auto weg. De nieuwe minister van defensie, Ank Bijleveld, liep op het gemak naar haar ministerie dat immers net om de hoek ligt net zoals een aantal van de kersverse collega’s.
Klik voor meer foto’s op https://www.facebook.com/pg/classiccarsandlifestyle/photos/?tab=album&album_id=1331722310286682

Oude artikelen