CD Classic Car Techniek te koop

Voor iedereen die een klassieke auto wil kopen of meer wil weten van de techniek van klassieke auto's of zelf reparaties wil gaan uitvoeren is de cd classic car techniek een absolute aanrader. Op de cd staat een pdf document van 425 pagina's met duidelijke foto's. Om het document te lezen heb je Adobe reader nodig. Dat programma kan je gratis downloaden.

Twintig jaar ervaring op 1 cd

Auteur Jacques van den Bergh is niet alleen fotojournalist. Hij is ook in het bezit van het diploma Vakbekwaamheid Automobielbedrijf. Hij heeft gedurende een periode van twintig jaar op professionele wijze klassieke auto's gerestaureerd en gerepareerd en klanten geadviseerd bij de aan- en verkoop van klassieke auto's. In Classic Car Techniek heeft hij tal van zijn ervaringen verwerkt. 
Er is onder andere een hoofdstuk over de aankoop van een klassieke auto waar hij in gaat op de algemene zaken waar je op dient te letten om geen kat in de zak te kopen en er is een apart hoofdstuk over de grote risico's die het kopen van een klassieke auto op een veiling met zich mee brengt. 
Er is een erg leerzaam hoofdstuk over irritante storingen die er voor zorgen dat je auto stopt na een half uur rijden en die je rijplezier totaal vergallen en je vertrouwen in de betrouwbaarheid van de auto  ondermijnen. Natuurlijk is dit niet alles en staan er nog veel meer leerzame hoofdstukken met duidelijke foto's op de zelf geproduceerde cd. In totaal

Hoe kom je aan de cd?

Wil je deze uiterst informatieve cd in je bezit krijgen? Kijk dan op https://jbsfreelancejournalistiek.blogspot.com/p/classic.html   

Oude artikelen